36 organizata përfituan nga buxheti i komunës së Bujanocit
Lokale

36 organizata përfituan nga buxheti i komunës së Bujanocit

25.Jul.2012 14:26
0

Komuna e Bujanocit ka ndarë 2 milionë e 290 dinarë për projektet e ndryshme të organizatave joqeveritare që funksionojnë në rajonin tonë.

Zylqefli Sherifi, kryetar i komisionit për ndarjen e mjeteve për OJQ-të i tha Titullit se për vitin 2012  komisioni ka hapur një konkurs në të cilin kishin konkurruar 41 organizata, ndërsa 36 prej tyre i kanë plotësuar kushtet për ndarjen e mjeteve. “Donacionin më të madh e ka fituar Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit me 150 mijë dinarë, organizatat tjerat kanë përfituar buxhet më te vogël”, tha Sherifi. Ai  shtoi se të gjithë  përfituesit e këtij konkursi kanë për obligim që deri fund të vitit ti realizojnë projektet dhe të sjellin raportin në këtë komision, i cili atë do ta përcjellë në këshillin komunal. “Ata të cilët nuk bëjë dorëzimin e raporteve nuk kanë të drejt që në vitin e ardhshëm të konkurrojnë në konkurset e kësaj komune”, shprehet Sherifi. Buxheti i këtij konkursi për OJQ ishte 3 milionë dinarë, që donë të thotë se nuk është realizuar 100 për qind duke e pasur parasysh se janë ndarë 2 milionë e 290 dinarë./Besa Ramadani/Titulli.com/
Ndihmoje familjen Sulejmani nga Presheva (video)
Asfaltohet rruga në fshatin Muhoc
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration