Shkencë dhe teknologji

Facebook mbush 15 vjeç

Facebook mbush 15 vjeç

Pesëmbëdhjetë vite pas konceptimit në një dhomë konvikti në Harvard, Facebook është shndërruar në liderin numër një të rrjeteve sociale në botë duke numëruar mbi dy

02.Feb.2019 09:36