Në komunën e Bujanocit 383 nxënës në klasën e parë për vitin shkollor 2017/2018, zvogëlohet numri (dokument)
Lugina

Në komunën e Bujanocit 383 nxënës në klasën e parë për vitin shkollor 2017/2018, zvogëlohet numri (dokument)

07.Aug.2018 11:45
0
Në territorin e komunës së Bujanocit funksionojnë 10 shkolla fillore të ndara në paralele edhe atë me mësim në gjuhën shqipe 5 shkolla, 4 me mësim në gjuhën serbe dhe shkolla "Desanka Maksiomoviq" në fshatin Bilaç me mësim të në gjuhën shqipe dhe atë serbe.

Sipas të dhënave të siguruara nga Titulli.com pranë shërbimit për arsim në administratën komunale  të Bujanocit për vitin shkollorë 2017/2018 do të vijojnë mësimet në klasën e parë 383 nxënës.

Dokumenti i njëjtë tregon se në shkolla shqipe do të regjistrohen 214 nxënës ndërsa në shkollat me mësim në gjuhën serbe 167 nxënës, shkruan Titulli.com.

Në krahasim me vitin e kaluar nëpër shkollat fillore për klasën e parë ka 35 nxënës më pak për vitin shkollorë 2017/2018./Titulli.com/

Alternativa pë Ndryshim hesht ndaj zgjedhjeve partiake në Preshevë (dokument)
Hyseni: Politika ditore në Luginë pa strategji për tekstet shkollorë shqip
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration