Konkurs për policë të rinj në drejtorinë e Vrajës, të drejtë  Bujanoci dhe Presheva
Lugina

Konkurs për policë të rinj në drejtorinë e Vrajës, të drejtë Bujanoci dhe Presheva

28.Jun.2018 11:08
0
Ministria e Punëve të Brendshme të Serbisë ka shpallur konkurs për pranimin e 351 pjesëtarëve të rinj në trajnimin profesional për punët e policisë i cili do të mbahet në qendrën për trajnime themelorë të Policisë në Kamenicën e Sremit.

Në bazë të këtij konkursi 20 kandidatë do të pranohen për drejtorin e policisë në Vrajë pjesë e të cilit janë edhe stacioni policorë në Bujanoc dhe Preshevë, shkruan Titulli.com.

Paraqitja në këtë konkurs bëhet në stacionin policorë të vendbanimin e aplikuesit edhe atë në afat nga 30 ditë nga dita e shpalljes së konkursit në gazetën zyrtare të Republikës së Serbisë.

Afati i dorëzimit të aplikacionit me dokumentet tjera përkatëse është 20 Korriku i këtij viti.

Të gjithë të interesuarit të lexojnë me kujdes konkursin dhe të përgatisin dokumentet e nevojshme për aplikim.

Shiko në detaje Konkursin e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë

Mashtrim e vjedhje me teknikë të zërimit në Preshevë, DJ nga Gjilani i dyshuar
"Kosovarizimi" i Preshevës në shkëmbim me veriun e Kosovës, Bujanoci dhe Medvegja në Serbi?
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration