Opština Bujanovac blokirala zaposlenima korišćenje portala Titulli
Srpski

Opština Bujanovac blokirala zaposlenima korišćenje portala Titulli

20.Mar.2015 15:46
0
"Oni znaju da nas ne mogu da kontrolišu, žele da upravljaju medijima ali mi to ne dozvoljavamo. Zato imamo takav status", kaže Arđent Goga, glavni urednik informativnog sajta Titulli.

U zgradi opštinske uprave Bujanovac jutros je blokirano korišćenje informativnog  portalaTitulli"‹.com, tako da niko od zaposlenih u opštini ne može na radnom mestu da pročita vesti ovog nezavisnog bujanovačkog medija.

Glavni urednik portala Titulli"‹.com Arđent Goga, za Cenzolovku kaže da je u pitanju nastavak pritisaka od strane opštinske uprave i predsednika opštine Bujanovac Nagipa Arifija. On podseća da ni ranije Titulli"‹.com nije imao ravnopravan tretman u opštini sa ostalim medijima, jer nije pozivan ni na konferencije za štampu niti na ostale događaje.

Oni znaju da nas ne mogu da kontrolišu. Žele da upravljaju medijima, ali mi to ne dozvoljavamo. Zato i imamo takav status”, kaže Goga.

Ostale informativne portale u Bujanovcu, kao što su Bujanoci"‹.net i Lugina"‹-lajm"‹.com službenici opštine su mogli slobodno da čitaju do danas popodne, ali su naknadno opštinske vlasti, odlučile da blokiraju i ostale bujanovačke informativne medije.

Sada bujanovački informativni portali ne mogu da se koriste, kao ni društvene mreže kao što su Fejsbuk ili video kanal Jutjub. Istovremeno, zaposleni u opštini i dalje mogu da otvaraju sajtove na srpskom kao što su B92"‹.net ili Blic"‹.rs. /Cenzolovka.rs/

ПРАВИЛНИК
Albanska manjina u Srbiji (ne) zadovoljna podrškom Kosova i Albanije (Video)
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration