Bend vazduhoplovnih snaga Sjedinjenih Država u Evropi predstavljen je u Bujanovcu i  u Preševu. (video)
Srpski

Bend vazduhoplovnih snaga Sjedinjenih Država u Evropi predstavljen je u Bujanovcu i u Preševu. (video)

01.Aug.2018 20:35
0
Petočlana muzička grupa iz vazduhoplovnih snaga Sjedinjenih Američkih Država u Evropi održavala je uživo koncerte ispred doma kulture u Bujanovcu i u Preševu.

Njihovi koncerti su se pozdravili od strane lokalnih simpatizera savremenih trendova međunarodne muzike na engleskom jeziku.

Sierra Bailey, solistkinja u ovoj muzičkoj grupi u intervjuu za portal Titulli.com, rekla je da imaju veliki reportoar različitih pesama koje su u trendu i koje se slušaju širom sveta.

"Bend vazduhoplovnih snaga SAD stacioniran u Nemačkoj u gradu Raimstain, ali mi putujemo u različite Evropske zemlje, kao i u Africi. Mi smo muzički sastav rock žanra gde predstavljamo 40 pesama koje se mogu slušati bilo gde u Srbiji, jer se kroz muziku možemo se povezivati sa ljudima ", rekla je Bailey.

Ona je naglasila da njihova muzička grupa prvi put se predstavila u Srbiji, i njihova očekivanja su bila da drugima predstavee američku muziku i kulturu i da nauče nešto o kulturi u Srbiji.

"Naš repertoar je širok, ali mi obično predstavljamo 30 do 50 pesama. Repertoar izaberemo na osnovu toga da koje pesme su više poznate i da ih ljudi slušaju, znači pevamo pesme đastina Timberlejka, Bruno Marsa i drugih", rekla je Bailey tokom razgovora u Bujanovcu.

Ovaj događaj organizovala je Ambasada Sjedinjenih Država u Beogradu u znak podrške stogodišnjici stavljanja srpske zastave u Belu kuću, a prva aktivnost takve vrste u opštinama Bujanovac i Preševo. ./Titulli.com/

 

Koncert uživo facebook u Bujanovcu 

Koncert uživo facebook u Preševu

 

 

Saljihu: Instaliraćemo transparentno upravljanje u Preševu (video)
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration