Arifi naredio novinarima portala Titulli: Izađite napolje... (video)
Srpski

Arifi naredio novinarima portala Titulli: Izađite napolje... (video)

24.Jul.2014 17:59
0

Dok je trajala današnja sednica Opštinskog Veća, predsednik opštine Bujanovac nije se mogao uzdržati, visokim tonom je naredio novinarima informativnog portala Titulli da izađu napolje.

Prvi čovek optine Bujanovac je tokom jedanaeste sednica Opštinskog Veća, iako mu to ne dozvoljuje pravilnik o radu, naredio je dvojici novinara da napuste sednicu sa obrazloženjem „da prave buku“.

Arifi je od dolaska novinara Titulli-ja na sednici, počeo sa svojim sankcijama. Dok je lokalne medije TV Bujanovac i TV Spektri dozvolio da snimaju, novinaru  Titulli-ja naredio je da ne slika, sa obrazloženjem da to može da radi na kraju sednice.

Njegovo „eksplodiranje“ je došlo u trenutku dok su se novinari konsultovali, a da prema Arifija „pravili buku“.

„Izađite napolje, napolje, napolje...“ rekao je ljutito Arifi novinarima portala Titulli. Naravno da se novinari nisu pomerili sa mesta znajući da Arifi krši pravilnik, dok su pomoću mobilnog telefona uspeli da uhvate jednu njegovu reč „napolje“, a zastao je kad je video da se snima.

Arifi tokom sednice nije video razumnim da opomeni njegovog saradnika, ujedno zvaničnika Kancelarije za Lokalni Ekonomski Razvoj, koji je „spavao“ i hrkao na sednici.

Današnje ponašanje predsednika opštine svedoči još jednom o presiji, koju on sa njegovim saradnicima vrše portalu Titulli.

Takođe, pravilnikom on može samo opomenuti i da u slučaju da ima kršenja rada sednice, tada treba da se glasa da se neko udalji sa prostora gde se drži sednica, a ne kao Arifi, da se pokaže da je najači, da naređuje, bez saglasnosti ostalih članova Opštinskog Veća.

Informativni portal Titulli nastaviće sa profesionalnim radom, i pratiće javne sednice kao i funksionisanje lokalne administracije sa ciljem očuvanje interesa građana./Titulli.com/

Älanstvo u EU, ne isključuje Rusiju
U Bujanovcu zaboravili srpski jezik!
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration