Thirrje e hapur për mësimdhënësit e lëndës fetare në Luginë të Preshevës
Lugina

Thirrje e hapur për mësimdhënësit e lëndës fetare në Luginë të Preshevës

03.Jul.2018 08:09
0
Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë (BIPBM) bënë thirje të hapur për të gjithë kanditatët e interesuar për vende pune mësimdhënës të lëndës fetare për shkollat fillore dhe të mesme në Luginë të Preshevës për vitin akademik 2018/2019.

Aplikuesit të sjellin këto dokumente:

1- Diploma ( fotokopje )

2- Certifikata dhe nështetësia ( të mos jetë më e vjetër se 6 muaj)

3- Biografinë (CV) dhe

4- Kërkesë drejtuar BIPBM-së.

Mësimdhënësit të cilët kanë ushtruar detyrën e profesorit në vitin akademik 2017/2018, janë të obliguar të i përgjigjen konkursit dhe ta plotësojnë formularin e aplikimit.

Afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve është deri më datë 09.07.2018,   çdo ditë pune, nga ora 10:00 deri në orën 14:00, në zyrën e KBI- së në Bujanoc, rruga e Kosovës, numri kontaktues 0690334093. 

Shërbimi Informativ pranë BIPBM-së

Partia Demokratike shënon 7 vjetorin e themelimit në Bujanoc, të fjalës dhe punës
Seminar për fëmijët, prindërit dhe mësuesit në Bujanoc, regjistrohu
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration