Shfrytëzuesit e shërbimeve  nuk paguajnë borxhin “Komunalisë” në Bujanoc afro 640 mijë euro
Lugina

Shfrytëzuesit e shërbimeve nuk paguajnë borxhin “Komunalisë” në Bujanoc afro 640 mijë euro

21.Sep.2018 08:40
0

Ndërmarrja publike “Komunalia” e cila bënë furnizimin me ujë të pijshëm, grumbullimin e mbeturinave si dhe shërbime të tjera në komunë të Bujanocit në vitin 2017 sipas raportit mbi punën e kësaj ndërmarrje ka ngritur padi gjyqësore ndaj   persona fizik për mos shlyerje të borxheve.

Në raportin e punës dërguar kuvendi komunal thuhet se kjo ndërmarrje ka ngritur padi gjyqësore për  63 persona fizik gjatë vitit 2017 për borxhin në vlerën prej 74 milion e 220.830 dinarë, shkruan Titulli.com.

Sipas këtij raporti disa nga lëndët të cilat janë dërguar në prokurori janë fituar nga NP “Komunalia” ndërsa shumica e lëndëve janë ende në shqyrtim e sipër.

Raporti i ndërmarrjes publike “Komunalia”  dërguar edhe këshilltarëve të kuvendit komunal sqaron se borxhi më i madh ndaj kësaj ndërmarrje është në vlerë prej 198,689,64 dinarë i një banori nga qytetit i Bujanocit./Titulli.com/

               

Artikuj të ngjashëm

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration