Presheva dhe Bujanoci dështojnë në projektet e fondit të vetëqeverisjes lokale në Beograd
Lugina

Presheva dhe Bujanoci dështojnë në projektet e fondit të vetëqeverisjes lokale në Beograd

07.Aug.2018 11:45
0
Nga fondi për vetëqeverisje lokale kanë përfituar 59 komuna dhe qytete në territorin e Serbisë për realizimin e projekteve në infrastrukturë, administratë të mirë dhe investime në kulturë dhe sport.

Këto vende do të mbështeten me projektet e tyre në vlerë prek 320 milion dinarë për të gjithë përftuesit ndërsa në listë nuk shihen komunat Bujanoc dhe Preshevë, shkruan titulli.com.

Ministri i administratës publike dhe vetëqeverisjes lokale, Branko Ruzhiq është shprehur se qëllimi i këtij program është ti ndihmohet vetëqeverisjes lokale në punët e tyre.

Sipas tij në konkurs janë paraqitur 120 komuna me 171 projekte ndërsa nuk është e qartë se a kanë konkurruar komunat Bujanoc dhe Preshevë me projekt-propozimet e tyre në këtë konkurs.

Listën e komunave të cilat kanë përfituar nga ky fond mundë të shikoni në këtë link./Titulli.com/

Rruga Prishtinë-Gjilan-Konçul pritet me entuziazëm në Luginën e Preshevës
Ministri Ruzhiq: Punojnë në avancimin e pozitës së pakicave në Serbi
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration