Komuna e Bujanocit investoi afro 4 milion dinarë në infrastrukturën e Bilaçit
Lugina

Komuna e Bujanocit investoi afro 4 milion dinarë në infrastrukturën e Bilaçit

07.Aug.2018 11:45
0
Investimet në infrastrukturë në bazë të vendimit mbi rishikimin e buxhetit të vitit 2017 janë prezantuar në tërësi investimet e planifikuara për të gjitha vendbanimet në territorin e komunës së Bujanocit.

Në kuadër të investimeve në infrastrukturë me rishikimit të buxhetit të vitit 2017 në fshatin Bilaç janë investuar 3 milion e 900 mijë dinarë, shkruan Titulli.com.

Sipas këtij dokumenti investimet janë bërë në rrugën “tek shkolla” në fshatin Bilaç me vlerë 2.450.000 dinarë si dhe asfaltimi i rrugës tek Rufati me vlerë 1.450.000 dinarë.

Këto janë dy nga investimet në infrastrukturë të cilat janë bërë për vitin 2017 në fshatin Bilaç gjatë vitit 2017 ndërsa redaksia jonë do të paraqesë edhe planet për vitin 2018 në të gjitha vendbanimet e komunës së Bujanocit./Titulli.com/

Shkrime të ngjashme rreth investimeve në infrastrukturë në territorin e komunës së Bujanocit.

Komuna e Bujanocit investoi afro 18 milion dinarë në infrastrukturën e Tërnocit

 

Arifi: Struktura nacionale në organet shtetërore t'i përgjigjet mjedisit
Thaçi dhe Haradinaj lobojnë për këmbim të territoreve me Serbinë
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration