Këshilli Komunal i Bujanocit me transparencë negative
Lugina

Këshilli Komunal i Bujanocit me transparencë negative

07.Aug.2018 11:45
0
Në një analizë të realizuar gjatë vit 2017 nga Transparenca e Serbia, komuna e Bujanocit nuk ka lëvizë nga pozicioni i saj i transparencës që gjendet në nivel të ulët me numër 47 .

Javën e kaluar këshilli komunal komunës së Bujanocit ka mbajtur seancën e dytë të dhe në ueb-faqen e zyrtare nuk ka publikuar asnjë vendim të asaj mbledhje, votim të rendit të ditës apo edhe transkripton e mbledhjes.

Në ueb-faqen e komunës së Bujanocit nuk publikohen as kërkesat e qytetarëve përmes të cilave u drejtohen qytetarët, shkruan Titulli.com.

Ky institucion komunal përbëhet prej 11 anëtarëve dhe e udhëheq kryetari i komunës ndërsa në ueb-faqen e komunës janë publikuar emrat dhe kontaktet e anëtarëve të cilët mundë të komunikojnë qytetarët për nevoja të ndryshme.

Komuna e Bujanocit mbetet në nivel të ulët të transparencës edhe në fushat tjera brenda administratës, kuvendit komunal, prokurimeve publike, debatit me qytetarë dhe ndërmarrjeve publike./Titulli.com/

Kur "Ndihma e Shpejtë" është e obliguar të ofrojë shërbime mjekësore në Bujanoc
Bujanoc: Konkursi i hapur për fuqizimin ekonomik në vitin 2018 në Komunën e Bujanocit
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration