Lokale

Dëmtohet murali në shkollën e Bujanocit

Dëmtohet murali në shkollën e Bujanocit

Dikush ka dëmtuar një mural të bërë në shkollën fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, ku mbi muralin e krijuar nga artisti shqiptar Nexhat Boriçi, për të falëmnderuar Kosovën dhe Shqipërinë për ndihmat që

25.Oct.2020 21:11