Lokale

Japonia do të ndihmojë zhvillimin ekonomik të Bujanocit

Japonia do të ndihmojë zhvillimin ekonomik të Bujanocit

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi në zyrën e tij  ka pritur Noriaki Abe, sekretar i parë i  ambasadorit të  Japonisë në Beograd ndërsa është biseduar për investimet e bëra, dhe që do të bëhen në të ardhmen. Ambasada

16.Aug.2012 13:27
Iftari i Solidaritetit (video)

Iftari i Solidaritetit (video)

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit me seli në Preshevë, të mërkurën shtroi një iftar për  të ftuarit e saj. Në këtë iftar përveç aktivistëve të kësaj organizate morën pjesë bashkëpunëtorët, donatorët, bizneset lokale, p

16.Aug.2012 04:40
titulli.com

Mustafa: Veriu të kushtëzohet me Luginën

Ragmi Mustafa, kryetari i komunës së Preshevës, ka thënë se Lugina e Preshevës duhet të jetë pjesë e dialogut politik në mes të Kosovës dhe Serbisë. Ai beson fuqishëm në liderët e institucioneve të Kosovës se do ta kushtëzojnë

16.Aug.2012 00:44
Praktikantet, sa kanë mësuar të sillen me pacientë?

Praktikantet, sa kanë mësuar të sillen me pacientë?

Në Shtëpinë e Shëndetit në Bujanoc një numër i madh i nxënësve të drejtimit të mjekësisë mbajnë stazhin dhe praktikën, ndërsa sjelljet e tyre me pacientë janë të ndryshme. Nxënësit që e kanë përfunduar shkollën e mesme d

15.Aug.2012 20:18
“Bajram Party”, haram

“Bajram Party”, haram

Organizimet e ahengjeve me rastin e festës së Bajramit janë të ndaluara, thonë udhëheqës të institucioneve fetare. Si në vendet e rajonit, po ashtu edhe në Luginë me rastin e festës së Bajramit organizohen ahengje nga lokale të ndrys

15.Aug.2012 15:24
Krasniqi: I kemi hy në hak Luginës

Krasniqi: I kemi hy në hak Luginës

Partitë opozitare duhet t’i bashkohen “karvanit të bisedimeve”, nëse duan që t’i parandalojnë të këqijat dhe të kontribuojnë për të mirën e Kosovës. Në të kundërtën, ato s’do të kenë të drejtë të ankohen për rezul

15.Aug.2012 11:54
Fillon asfaltimi i disa rrugëve në Bujanoc

Fillon asfaltimi i disa rrugëve në Bujanoc

Kanë filluar punimet për asfaltimin e disa rrugëve anësorë në rrugën e Kosovës në Bujanoc, kryesisht hyrja 18 dhe 12A. Po ashtu në fshatit Bilaç dhe Samolicë janë duke u asfaltuar trotuaret të cilët sipas drejtorisë për ndërtim do t

14.Aug.2012 19:14
Presheva, qyteti i të rinjve

Presheva, qyteti i të rinjve

Zyrës për të rinj të Komunës së Preshevës, me rastin e paraqitjes në konkursin  “Qyteti i të rinjve 2012”, ngjarje e organizuar nga ana e Iniciativës qytetare në partneritet me një numër të madh të organizatave vendore e ndër

14.Aug.2012 16:13
Rruga Tërnoc - Breznicë mbyllet për qarkullim

Rruga Tërnoc - Breznicë mbyllet për qarkullim

Nga dita e sotme rruga e cila shpie në fshatin e malësisë së Bujanocit, në Breznicë, është e mbyllur për qarkullimin e automjete për shkak punimeve që po bëhen në te. Drejtori i Drejtoratit për Ndërtim në Bujanoc, Agim Haliti, tha

14.Aug.2012 15:40
KDNJ: Faza a dytë e kursit nga shtatori

KDNJ: Faza a dytë e kursit nga shtatori

Këshilli për të Drejtat e Njeriut në Luginë të Preshevës, po zhvillon kurs të informatikës për grupmoshat e reja të personave me aftësi të kufizuara, sidomos atyreve me dëmtime fizike. Kursi i cili ka për qëllim aftësimin e këtyre k

14.Aug.2012 09:39
Preshevë: Për një javë tre vendbanime janë pa rrymë

Preshevë: Për një javë tre vendbanime janë pa rrymë

Në zjarrin në afërsi të fshatit Bushtran, Svinjishtë dhe Lanik të komunës së Preshevës janë djegur tetë shtylla elektrike të tensionit të mesëm dhe për këtë arsye për një javë rreth 120 amvisëri kanë mbet pa rrymë. "Prishja

14.Aug.2012 04:26
Ju falënderon Muhamedi (video)

Ju falënderon Muhamedi (video)

Derisa pret 28 gushtin për operimin e syrit të majtë, djaloshi tre vjeçar nga Tërnoci i komunës së Bujanocit, Muhamed Dermaku, ka shprehë dëshirën të falënderojë të gjithë ata që e ndihmuan për ti përmirësuar shikimin. “Fale

13.Aug.2012 20:37
 “Kryetari i Facebook-ut” nuk prononcohet për Titullin

“Kryetari i Facebook-ut” nuk prononcohet për Titullin

Ish kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi, i cili edhe më tej në Facebook nuk e lëshon postin e të parit të komunës, nuk prononcohet për portalin Titulli.com Kamberi nuk pëlqen të flasë me gazetaret e Titullit për të shpjegua

13.Aug.2012 15:20