Intervista

Si funksionon Shoqata "Feniks" në Luginë?

Si funksionon Shoqata "Feniks" në Luginë?

Nga Klub Letrar është shndërruar në Shoqatën e Shkrimtarëve "Feniks", e regjistruar në agjencinë përkatëse në Beograd, kështu na shpjegon krijuesi letrarë Bilall Maliqi, veprimtarinë e "Feniks". Radio Kosova: Jeni shumë aktiv me

30.Dec.2015 22:32
Edi Rama: Shkëmbimi i territoreve është marrëzi

Edi Rama: Shkëmbimi i territoreve është marrëzi

Kanë kaluar dy ditë, por vizita e Kryeministrit Rama në Beograd dhe në Preshevë vazhdon të dominojë me komente dhe analiza, por edhe me mendime të njerëzve të thjeshtë nëpër rrjetet sociale, jo thjesht për shkak se ajo ishte një vizit

13.Nov.2014 22:59
Davutollu: Turqia është evropiane

Davutollu: Turqia është evropiane

Ministri i Jashtëm turk, Ahmet Davutollu, i cili mori në dorëzim kryesimin e radhës së Komitetit të Ministrave të Këshillit të Evropës tha se "kanë marrë fund debati lidhur me qenien apo jo të Turqisë evropiane".Ministri i Jashtë

10.Sep.2014 19:23