Intervista

Rama në Serbi, në tryezë të bisedimeve edhe Presheva

Rama në Serbi, në tryezë të bisedimeve edhe Presheva

Kryeministri i Shqipërsië në një intervistë dhënë për mediat në Beograd ka vënë në theks rëndësinë e qëndrimit të tij në kryeqytetin e Serbisë përderisa ka nënvizuar se në tryezë të bisedimeve do të jetë edhe çështja e shq

04.May.2014 23:25
Gazetaria nuk është një biznes që “po vdes”!

Gazetaria nuk është një biznes që “po vdes”!

Në këtë intervistë për të përjavshmen gjermane, Der Spiegel, Kryeredaktori i “The Wall Street Journal”, Gerard Baker flet për valën e miliarderëve që “hidhen me kokë” në biznesin e gazetarisë si dhe evolucionin e gazetës së ti

07.Apr.2014 23:26
SHBA, liderëve të Luginës: Jetoni me rezultatet...

SHBA, liderëve të Luginës: Jetoni me rezultatet...

[caption id="attachment_114951" align="alignleft" width="214"] Ambasadori i SHBA-së në Beograd, Michael D. Kirby[/caption] Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Beograd Michael D. Kirby, gjatë një interviste ekskluzive dhënë

04.Apr.2014 18:01
Çështjet shqiptare në binar

Çështjet shqiptare në binar

Kryetari i partisë më të madhe shqiptare në Maqedoni, Ali Ahmeti i BDI-së, thotë se çështja shqiptare në të gjitha shtete e Ballkanit është vënë në binarë. Ai tha se Shqipëria është shtet në NATO dhe me perspektivë të qartë pë

23.Mar.2014 19:19
Vështrime mbi pozitën e gruas shqiptare në Zvicër

Vështrime mbi pozitën e gruas shqiptare në Zvicër

Albana Krasniqi-Malaj, drejtoreshë e UPSH-së si dhe anëtare e Komisionit Federal për çështje të Migracionit. Kjo ditë simbolizon bashkimin e tyre pa dallim feje, ngjyre, kulture, gjuhe dhe prejardhjeje. Me të vetmin qëllim për ta arritu

09.Mar.2014 16:13
Selmani: Medvegja është e getoizuar

Selmani: Medvegja është e getoizuar

Intervistë me sekretarin e Shoqatës Humanitare “Medvegja” në Zvicër, z. Fadil Selmani  “Të mos harrojmë se Medvegja është rasti më i rëndë i shkeljeve brutale të të drejtave elementare, edhe për frymëmarrje të lirë në Evro

18.Feb.2014 19:13