Intervista

titulli.com

Adelina Ismajli: Dua të realizoj koncert në Luginë

Mbretëresha e muzikës shqiptare Adelina Ismajli e cila tani e disa kohë nga mediat evropiane quhet Diva e Ballkanit për Portalin Informativ Titulli ka dhënë një intervistë shumë të impresionuar.  Vëmendja ishte më shumë e drejtuar në s

18.Mar.2012 19:44
titulli.com

Intervistë: Fejzullahu me një të ardhme premtuese

Arbnor Fejzullahu ka lindur më 08 prill, 1993 në Tërnoc të Komunës së Bujanocit, karrierën si futbollist e filloi në vendlidje në Klubin futbollistik Tërnoci. Dy vite më parë Fejzullahu u transferua në Shqipëri dhe për momentin luan p

08.Mar.2012 15:02
titulli.com

Limani: Talentët e futbollit duhet zbuluar

Mensur Limani nga Tërnoci i cili mbron ngjyrat e skuadrës së Azalit nga Azerbaixhani, gjatë një interviste të dhënë portalit Titulli, ftoi gjithë të rinjtë nga Lugina të angazhohen më shumë për të arritur suksese në karrierën e tyre

16.Feb.2012 12:36
titulli.com

Selmani:Bota e artit është një univers i vërtet

Arti është veprimtari krijuese artistike, e shpikur nga njeriu, për dallim nga veprat e natyrës, që pasqyron ambientin që na rrethon nëpërmjet riprodhimit të realitetit. Bota e artit është një univers i vërtet, që ka një histori të gj

14.Feb.2012 16:52
titulli.com

Titulli nxit debate dhe aktivizon mediat në Luginë

Burimi: NACIONALI;  Skender Saqipi, drejtor menaxhues dhe kryeredaktor në  Portalin Informativ www.titulli.com me seli në Bujanoc, shpreh brengën e tij për gjenjen e mediave në Luginë. “Prezantimi i aktualitetit dhe jetës reale ka vërt

14.Feb.2012 14:43