Lokale

Javë festive për Malësinë e Bujanocit

Javë festive për Malësinë e Bujanocit

Qytetarëve të Malësisë së Bujanocit, nga kryetari i komunës Nagip Arifi iu kishte premtuar se para festës së Kurban Bajramit, rruga e nisur një muaj më parë do të asfaltohet. Ashtu siç u premtua dhe u bë! Pa dyshim se kjo javë do t

22.Oct.2012 16:10
Arsim Halili promovon librin “Mëkatar mos eja”

Arsim Halili promovon librin “Mëkatar mos eja”

Për vëllimin poetik të Arsim Halilit kanë folur Faik Shkodra dhe recensentët Nexhat Rexha e Bilall Maliqi, ndërsa nuk munguan as deklamimet e poezive nga ky vëllim poetik. Libri më i ri i Arsim Halilit “Mëkatar mos eja” është pr

22.Oct.2012 08:28
titulli.com

"Nis" udhëtimi i Pavarësisë nga Lugina në Vlorë

Në kohën kur “shqiptarët” e organizuar nga Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës janë nisur me autobus 121 hanxhinj (Bujanoc 21 dhe Preshevë16) për të kryer harxhin në vendet e “shenjta Mekë e Medinë të Arabisë Saudite”. Kur

21.Oct.2012 18:10
Prodhuesit e Luginës, mes dy zjarresh

Prodhuesit e Luginës, mes dy zjarresh

“Territori i Republikës së Kosovës është tregu i vetëm për shqiptarët e Luginës së Preshevës. Prodhuesit tanë nuk mund të plasojnë prodhimet e tyre në Vranjë, Nish, Kragujevc apo Beograd. Dhe, tani në kufirin e Kosovës prodhuesit

20.Oct.2012 22:22
Bujanoci pa rrymë gjatë ditës së sotme

Bujanoci pa rrymë gjatë ditës së sotme

Remonti në trafostacionin 110 kilovoltësh sot do të lë pa rrymë elektrike disa vendbanime të komunës së Bujanocit Elektrodistribucioni i Serbisë ka njoftuar se sot nga ora 12h deri në orën 16h do të ketë ndërprerje të kohëpaskohshm

20.Oct.2012 08:49
Mustafa e Arifi shijojnë darkën e Lamës në Prishtinë

Mustafa e Arifi shijojnë darkën e Lamës në Prishtinë

Me rastin e përfundimit të Javëve të Biznesit Kombëtar në Kosovë dhe pas përfundimit të korrje shirjeve të lulediellit, të premten në Prishtinë është shtruar Darka e Lamës. Në këtë darkë morrën pjesë përfaqësues të jetës po

20.Oct.2012 08:43
PVD dorëzohet para pushetit, tani e tutje opozitë aktive

PVD dorëzohet para pushetit, tani e tutje opozitë aktive

Kryesia e Degës së PVD-së, në mbledhjen e sotme, krijoi grupet punuese profesionale, me detyrë të përcjelljes së ligjmërisë së punës të vetëadministrimit lokal, ndërmarrjeve dhe institucioneve lokale, organeve shtetërore lidhur me zba

19.Oct.2012 22:55
Përsosen mjetet e punës për shënimin e sinjalistikës

Përsosen mjetet e punës për shënimin e sinjalistikës

Drejtorati për Ndërtim sot ka filluar rishënimin e sinjalistikës tokësore të komunikacionit duke shtyrë për herë të parë në funksionim makinën për shënimin e kësaj sinjalistike Sipas Drejtorit të kësaj ndërmarrje Agim Halitit

19.Oct.2012 14:50