Rajoni dhe Politika

22 vjet nga masakrat e Reçakut

22 vjet nga masakrat e Reçakut

Sot, 15 janar 2021, janë bërë 22 vjet që kur forcat policore dhe ushtarake serbe kryen njërën nga masakrat më të dhimbshme kundër njerëzimit në Reçak.  Më 15 Janar 1999, në

15.Jan.2021 08:10