Rajoni dhe Politika

Çfarë kërkon Rusia në Ballkan?

Çfarë kërkon Rusia në Ballkan?

Narrativat popullore mbi interesat gjeopolitike të Rusisë në Ballkan, kanalizohen në 2 dy drejtime mjaft të ndryshme. Një prej tyre, e trashëguar nga mendimi strategjik i shekullit XIX, thotë se Rusia, si nj&eu

18.Feb.2021 16:21