Rajoni dhe Politika

Demonët e Serbisë së Madhe!

Demonët e Serbisë së Madhe!

Nacionalizmi serb i cili ka në themel krijimin e Serbisë së Madhe bazohet në idenë e ideologëve të Beogradit dhe përtej, se serbët janë një komb dhe promovon unitetin kulturor dhe politik të

24.Feb.2021 21:29