Arrihet marrëveshja për qeverisjen komunale në Preshevë, APN mbetet në opozitë
Lokale

Arrihet marrëveshja për qeverisjen komunale në Preshevë, APN mbetet në opozitë

08.May.2021 13:37
0

Arrihet marrëveshja për qeverisjen komunale në Preshevë mes subjekteve PDSH-PVD, LR dhe UDSH dhe këto janë pozitat e ndara mes këtyre subjeteve politike.

Takimi katërpalësh i filluar mbrëmë në orën 21:30  në zyrët e Partisë për Veprim Demokratik në Preshevë, ka përfunduar pas pesë orëve diskutimesh.

Bisedimet për formimin e qeverisjes së re në Preshevë mes PDSH, PVD, LR dhe UDSH, kanë mbetur të finalizohen me nënshkrimin e marrëveshjes për bashkëqeverisje dhe APN do të mbetet subjekti i vetëm shqiptarë në opozitë.

Ndërsa për ditën e hënë është thirrur seanca konstituive.

Në vazhdim ndarja e pozitave dhe funksioneve:

Kryetari i komunës - PVD+PDSH,2+2
Kryetari i kuvendit - LR
zv.Kryetari i komunës - PDSH+PVD,2+2

zv.Kryetari i kuvendit  - PDSH
Sekretari i kuvendit - LR
zv.Sekretari i kuvendit - PDSH


Ndihmës kryetar i komunës - PVD
Ndihmës kryetar i komunës - LR
Anëtar i këshillit komunal - PDSH
Anëtar i këshillit komunal - PDSH
Anëtar i këshillit komunal - PDSH
Anëtar i këshillit komunal - LR
Anëtar i këshillit komunal - LR
Anëtar i këshillit komunal - PVD
Anëtar i këshillit komunal - PVD


Kryeshefi i administratës - LR
zv.Kryeshefi i administratës - PDSH


Fondi për punë komunale dhe ndërtimore - PDSH
Drejtorati për buxhet dhe financa - LR
Drejtorati për ubanizëm - LR
Drejtorati për veprimtari shoqërore - LR
Drejtorati për përcaktimin e të hyrave publike - PVD
Drejtorati pë administratë të përgjithshme - PDSH
Drejtorati i inspekcionit - PVD
Fondi për qëllime humanitare, Sekretari - PDSH
Fondi për qëllime humanitare, Kryetari - PVD
Biblioteka - LR
Shtëpia e kulturës - PDSH
N.P.Moravica - PVD
Qendra për punë sociale - LR
Organizata e sportit - PVD
Zyra për të rinj - PVD + PDSH
Avokati publik komunal - PDSH

Universiteti më i vjetër në botë u themelua nga një grua myslimane
Fantazitë e ndarjes përgjatë vijave etnike po ringjallen në ish-Jugosllavi
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration