Sport

Iniciativa e Perez, Nadal-Federer në Bernabeu!

Iniciativa e Perez, Nadal-Federer në Bernabeu!

Rivaliteti mes Roger Federer dhe Rafael Nadal i kalon kufijtë e sportit të tenisit. Reali i Madridit klubi më i madh në botë dhe më fitues i të gjitha kohërave po mendon të organizojë një sfid&eu

13.Sep.2019 12:43