Si të menaxhoni disa llogari në Google Chrome
Shkencë dhe teknologji

Si të menaxhoni disa llogari në Google Chrome

11.Sep.2018 09:09
0

Nëse përdorni një kompjuter të përbashkët, ka shanse që ju të përdorni një shfletues të përbashkët. Nëse preferoni të keni cilësime të personalizuara të shfletuesit, duhet të përdorni veçori të profileve të personalizuara të Google Chrome.

Si të vendosni Profilet e personalizuara në Chrome

Për të konfiguruar një profil të personalizuar në Google Chrome:

Klikoni foton ose emrin e profilit në këndin e sipërm të djathtë të Chrome. Klikoni Menaxho Personat> Shto Person. Këtë cilësim mund ta arrini edhe përmes menusë së Chrome, nën Personat> Shto person.

Zgjidhni emrin dhe foton për profilin e ri dhe klikoni.

Do të hapet një dritare e re e Chrome, duke bërë që përdoruesi i ri të hyjë në llogarinë e tij të Chrome.

Si të ndryshoni profilet në Chrome

Sapo të krijoni të gjitha profilet tuaja, mund të ndryshoni profilet duke klikuar në foton ose emrin e profilit në këndin e sipërm të djathtë dhe duke zgjedhur profilin që dëshironi të përdorni nga lista në menu.

Si të hiqni një profil në Chrome

Ju gjithashtu mund të hyni në këtë listë në menunë e Chrome nën Personat: Nëse dëshironi të hiqni një profil, ju mund ta bëni këtë me hapat e mëposhtëm:

Klikoni foton tuaj të profilit tek emri në këndin e sipërm të djathtë të Chrome> Menaxho Personat.

Klikoni butonin e menusë (tre pika) në këndin e sipërm të djathtë të fotos së profilit të përdoruesit që dëshironi të hiqni.

Klikoni Hiq këtë Person.

Heqja e një profili do të thotë që faqeshënuesit e tyre, historia e shfletimit, fjalëkalimet dhe cilësimet e tjera të Chrome fshihen nga kompjuteri juaj. Gjithashtu, mund të bëheni kreativ me përdorimin e profileve të personalizuara të Chrome.

Në vend që ta përdorni atë vetëm për të lejuar të tjerët të përdorin shfletuesin tuaj të Chrome, mund ta përdorni gjithashtu për të krijuar profile pune dhe shumë të tjera.

Si t’i hiqni gungat e formuara tek gishti i madh përmes mënyrave natyrale
Pasioni i shkodranit për makinat e komunizmit
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration