Si të lexoni tekstet në WhatsApp pa paralajmërim nga dërguesit
Shkencë dhe teknologji

Si të lexoni tekstet në WhatsApp pa paralajmërim nga dërguesit

06.Apr.2020 10:21
0

Ekziston një mashtrim gjenial, i cili ju lejon të lexoni mesazhin e plotë në WhatsApp pa bërë që të shfaqen “shenjat blu” për personin që ju dërgoi tekstin.

Shumica e njerëzve duke u përpjekur të shmangin “leximin e mesazheve” thjesht përdorin metodën Aeroplan Mode, e cila mbyll të dhënat, kështu që dërguesi nuk do ta dijë se ke lexuar tekstin.

Ne mund të zbulojmë një metodë që funksionon edhe më mirë dhe nuk kërkon ndonjë ndryshim në vendosje. Ky mashtrim funksionon vetëm nëse nuk keni WhatsApp-in të hapur kur teksti përfundon.

Do të duhet të prisni që mesazhi të arrijë në telefonin tuaj, kështu që një njoftim të shfaqet në ekranin tuaj të kyçjes. Pastaj shtypni poshtë për pak më gjatë se zakonisht në mesazhin në ekran dhe teksti i plotë do të shfaqet.

Ju mund të lëvizni lart dhe poshtë mesazhin në tërësi, edhe nëse është shumë e gjatë. Do të duhet të siguroheni që të mos largoni njoftimin tuaj të tekstit.

Kjo funksionon në çdo pajisje që mund të përmirësohet në iOS 13.

Kjo përfshin:

iPhone 6S dhe 6S Plus

iPhone SE

iPhone 7 dhe 7 Plus

iPhone 8 dhe 8 Plus

iPhone X

iPhone XS, XS Max dhe XR

iPhone 11, 11 Pro dhe 11 Pro Max

Nëse keni një iPhone 5S ose më të vjetër, nuk do të funksionoj. 

Thënie të urta nga Ismail Kadare
Messenger ofron një sistem të ri komunikimi edhe nëpërmjet kompjuterit
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration