Rajoni dhe Politika

Berisha e quan Vuçiqin qaraman

Berisha e quan Vuçiqin qaraman

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, ka reaguar ndaj deklaratave të Aleksandar Vuçiqit, ku kasapin e Ballkanit, Slobodan Millosheviq e kishte quajtur lider të madh. Berisha ka thënë se Vuçiq pë

12.Sep.2018 11:45
Efektet e ndryshimit eventual të kufirit

Efektet e ndryshimit eventual të kufirit

Ekzistojnë mjaft mëdyshje dhe të panjohura që ndërlidhen me idenë e ndryshimit të kufirit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, e cila është proklamuar nga presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, si zgji

12.Sep.2018 08:59