Lugina

Kërkohet rezolutë për bashkimin e Luginës me Kosovën

Kërkohet rezolutë për bashkimin e Luginës me Kosovën

Përfaqësuesit e shqiptarëve të Luginës së Preshevës kanë kërkuar miratimin e një rezolute nga Kuvendi i Kosovës, me anë të së cilës do të miratohej kërkesa e tyre për bashkim me Kosovën, shkruan sot Gazeta "Zëri".Një gjë

11.Sep.2018 10:38
Korrigjimi, normalizimi dhe Lugina e Preshevës

Korrigjimi, normalizimi dhe Lugina e Preshevës

Shqiptarët e Luginës së Preshevës kanë shprehur vullnetin e tyre politik në çdo periudhë kohore që është kërkuar dhe me akte politike nga më të rëndësishmet. Vullneti i tyre është i shprehur në forma të natyrshme d

09.Sep.2018 22:37