Lugina

titulli.com

Në Bujanoc e Preshevë kanë votuar Nikoliqin

Kryetari i Partisë Përparimtare serbe Tomisllav Nikoliq, i cili, sipas rezultateve,ka fituar në zgjedhjet për kryetarë të Serbisë ,deklaroi sonte se do të ketë raporte të mira me kryetarët e të gjitha vendeve në regjion dhe ka paralajmë

21.May.2012 12:21
titulli.com

Ish komandanti i UÇPMB-së shkroi një libër

Orhan Rexhepi, njëri nga ish-Komandantët e Ushtrisë Çlirimtare të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, botoi një libër, në të cilën konstaton se të gjithë popujt Europian rrjedhin nga Shqiptarët, përkatësisht nga paraardhësit e tyre

20.May.2012 09:44
titulli.com

KDNJ: Prishtina dhe Tirana të angazhohen për Luginën

Këshilli për të Drejtat e Njeriut i Luginës së Preshevës, situatën në tri komunat e Preshevës, Bujanocit dhe të Medvegjës e ka vlerësuar të brishtë dhe me tendencë të përkeqësimit, ndërkohë që sipas kësaj organizate është më

19.May.2012 17:12
titulli.com

Ulja me vetëm 20€ quhet tradhti nga Lugina

Hajredin Kuçi, zëvendëskryeministër i Kosovës, u kishte premtuar shqiptarëve të Luginës së Preshevës, që taksat kufitare për banorët atje që vijnë në Kosovë, të ulen nga 60 euro për dy javë qëndrim në 20 euro, por ky premtim nuk

19.May.2012 13:10
titulli.com

Gazetarët e së ardhmes

Organizata Joqeveritare “Vizionet Atraktive” në Bujanoc, organizon shkollë  të gazetarisë për  komunat Bujanoc dhe Preshevë. Pjesëmarrësit do të fitojnë njohuri bazë për gazetarinë e shkruar, radio gazetarinë, gazetarinë t

18.May.2012 18:55
Xhandarmëria serbe rrethon Dobrosinin

Xhandarmëria serbe rrethon Dobrosinin

Forca të mëdha të xhandarmërisë dhe ushtrisë serbe kanë bllokuar të premten paradite çdo hyrje dalje të fshatit Dobrosin të komunës së Bujanocit. Siç deklaruan për “Zëri” banorët e këtij lokalitete etnik shqiptarë, në çdo

18.May.2012 14:18
Banorët e Luginës, me 20 euro - 7 ditë në Kosovë

Banorët e Luginës, me 20 euro - 7 ditë në Kosovë

Banorët shqiptarë të Luginës së Preshevës, por edhe të gjithë banorët e Serbisë që duan të hyjnë me veturë në Kosovë, nga një qershori do të paguajnë vetëm 20 euro për shtatë ditë qëndrimi në Kosovë. Çmimi aktual është 60

18.May.2012 14:10