Lugina

Bujanoc: Autostrada që pengon bujqit (video)

Bujanoc: Autostrada që pengon bujqit (video)

Banorët e komunës së Bujanocit që kanë pronat e tyre afër autostradës, në korridorin 10, nuk mund ti punojnë arat e tyre. Të sanksionuar janë kryesisht banorët e fshatit Borovc, Samolicë, Nesalcë, Letovicë, të cilët nuk mund të

14.Jun.2012 22:28
Presheva pjesë e festivalit "Sofra Dardane" (video)

Presheva pjesë e festivalit "Sofra Dardane" (video)

Kryetari i Unionit artistik të kombit shqiptar, Azgan Haklaj në bashkëpunim me bashkinë e qytetit të Bajram Currit organizojnë për të dhjetin vit me radhë festivalin “Sofra Dardane”, raporton tvp. Në këtë festival po marrin pjesë

14.Jun.2012 00:04
Hapen pishinat, temperatura 34 gradë celsius (video)

Hapen pishinat, temperatura 34 gradë celsius (video)

Shumë të rinj sot ishin drejtuar pishinave për tu freskuar në këto temperature të larta që po mbretërojnë në rajonin tonë. Pishina në pompën e Benzinës “Agimi” në Bujanoc,  sot ka hapur dyert për të pranuar qytetarë të ci

13.Jun.2012 17:45
Fillon meremetimi i rrugëve  në Bujanoc

Fillon meremetimi i rrugëve në Bujanoc

Me iniciativë të kryetarit të komunës së Bujanocit,  Nagip Arifi ka filluar meremetimi i rrugës rajonale, që lidhë Tërnocin me Gjilanin apo rruga që banorët e quajnë   “Rruga e vjetër”. Këtë vendim kryetari i komunës së Buj

13.Jun.2012 12:27
Bujanoci uron për zgjedhjen e Presidentit

Bujanoci uron për zgjedhjen e Presidentit

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi uron tërë popullin shqiptarë të Republikës së Shqipërisë, e veçanarisht institucionet shtetërore për zgjedhjet e Presidentit të shtetit, Bujar Nishani. "I nderuar Shkëlqesi, President Nish

12.Jun.2012 10:29
Presheva me vetëdije të ulët për mbrojtjen e ambientit

Presheva me vetëdije të ulët për mbrojtjen e ambientit

Në qytetin e Preshevës është shënuar Dita ndërkombëtare e Ambientit përmes një aksioni për pastrimin e ambientit në qytetin e Preshevë, raporton tvp. Në aksion, kanë marrë pjesë, punëtorët e administratës komunale, nxënësit e

12.Jun.2012 09:21
Rrezikohen banorët e Tërnocit nga ujërat e zeza

Rrezikohen banorët e Tërnocit nga ujërat e zeza

Në fshatin Tërnoc të komunës së Bujanocit ujërat e zeza kanë dalë në sipërfaqe pas reshjeve të shiut gjatë ditëve të fundit. Sipas banorëve të këtij fshati askush nuk po interesohet për mirëmbajtjen e rrjetit të kanalizimit, ng

11.Jun.2012 11:47
titulli.com

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit edhe në Kumanovë

Në Kumonavë është bërë themelimi i Qendrës së Solidaritetit dhe Avancimit që si qëllim e ka humanitetin. Të dielën ka filluar me punë QSA në Kumanovë të Maqedonisë, e cila nga ky moment ka shtrirë rrjetin e saj edhe më shumë, r

11.Jun.2012 08:54