Lugina

Seancë maratonike e kuvendit komunal të Bujanocit

Seancë maratonike e kuvendit komunal të Bujanocit

Kuvendi Komunal i Bujanocit ka zhvilluar sot seancën maratonike me 30 propozime, të cilët janë miratuar njëzëri nga këshilltarët komunal të pranishëm në këtë seancë. Gjatë kësaj seance janë mandatuar edhe 3 këshilltarë të rinj,

20.Jun.2012 15:47
Stojança Arsiq: Ja si u tentua të prishet koalicioni?

Stojança Arsiq: Ja si u tentua të prishet koalicioni?

Zv/kryetari i komunës së Bujanocit, Stojança Arsiq ka folur për tentimet që u bënë orët e fundit për të prishur koalicionin e formuar për qeverisje me komunën e Bujanocit. “Tek unë erdhën disa njerëz, të dërguar, të cilët kan

19.Jun.2012 11:12
Marrëveshje mes fqinjësh

Marrëveshje mes fqinjësh

Kanë kaluar dhjetë  ditë nga zgjedhja e organeve qeverisëse në komunë të Bujanocit mes Partisë Demokratike të Nagip Arifit dhe GQ Sojança Arsiq. Marrëveshjen në fjalë Arifi e ka quajtur, marrëveshje mes fqinjësh. “Më mirë ësht

19.Jun.2012 10:39
titulli.com

Zana Ramizi, maturantja e dalluar e “Sezai Surroit”

Këshilli i arsimtarëve i shkollës së mesme “Sezai Surroi” ka përzgjedhur Zana Ramizin nga Tërnoci nxënësen e klasës IV-2, si maturanten me sukses dhe vijim shembullor. Kujdestarja e kësaj nxënëse Mimoza Hasani ka propozuar Zanën s

18.Jun.2012 17:27
Delegacioni nga Lugina takohet me ministrin Ramë Buja

Delegacioni nga Lugina takohet me ministrin Ramë Buja

Një delegacion nga Lugina i përbërë nga kryetari i Preshevës,  Ragmi Mustafa dhe kryetari i Bujanocit Nagip Arifi kanë zhvilluar një takim me ministrin e Arsimit,Shkencës dhe Teknologjisë së  Kosovës Ramë Buja. Ky delagacion  ka dis

18.Jun.2012 16:06
Shqipëtarët dhe heroina në Sërbinë e Jugut

Shqipëtarët dhe heroina në Sërbinë e Jugut

Pjesa më e madhe e heroinës vjen nga Afganistani, shkon në Bullgari, prej aty kalon në Sërbinë e jugut, në Veliko Tornova, pastaj dijmë që një pjesë e saj shkon në Beograd , vazhdon në

17.Jun.2012 23:29
titulli.com

Vatra: Të veprojmë edhe në Medvegjë si në Bujanoc

Më datën 24 qershor në të gjitha vendvotimet në Medvegjë do të votohet për këshilltarët e Asamblesë Komunale. Prandaj Shoqata  ,,Vatra” i bëjnë thirrje gjithë shqiptarëve që jetojnë në Medvegjë dhe qytetarëve të dëbuear  

17.Jun.2012 22:45
Arifi vazhdon punën edhe gjatë vikendit

Arifi vazhdon punën edhe gjatë vikendit

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi, si duket e ka marrë me seriozitet detyrën e kryetarit, këtë e dëshmon fakti, pasi që sot është ditë pushimi, ndërsa për Arifin sot është ditë pune. Në fshatin Tërnoc sot ka filluar san

16.Jun.2012 19:33
Israja dhe Miraxhi manifestohet në Bujanoc (video)

Israja dhe Miraxhi manifestohet në Bujanoc (video)

Këshilli i Bashkësisë Islame në Bujanoc, Departamenti i të rinjve dhe gruas për nderë të natës së madhe të “Israsë dhe Miraxhit”, të premten organizoi manifestim fetar. Në këtë manifestim të rinjtë para publikut u paraqitë

16.Jun.2012 09:33
titulli.com

Ragmi Mustafa edhe për katër vite kryetar

Ragmi Mustafa është rizgjedhur për kryetar të komunës së Preshevës në seancën e sotme të Kuvendit komunal të Preshevës. Për këtë post Mustafa është përkrahur nga 22 këshilltarë nga gjithsejtë 38, ndërsa për zëvendës të ti

15.Jun.2012 17:32