Lugina

Shqipëtarët dhe heroina në Sërbinë e Jugut

Shqipëtarët dhe heroina në Sërbinë e Jugut

Pjesa më e madhe e heroinës vjen nga Afganistani, shkon në Bullgari, prej aty kalon në Sërbinë e jugut, në Veliko Tornova, pastaj dijmë që një pjesë e saj shkon në Beograd , vazhdon në

17.Jun.2012 23:29
titulli.com

Vatra: Të veprojmë edhe në Medvegjë si në Bujanoc

Më datën 24 qershor në të gjitha vendvotimet në Medvegjë do të votohet për këshilltarët e Asamblesë Komunale. Prandaj Shoqata  ,,Vatra” i bëjnë thirrje gjithë shqiptarëve që jetojnë në Medvegjë dhe qytetarëve të dëbuear  

17.Jun.2012 22:45
Arifi vazhdon punën edhe gjatë vikendit

Arifi vazhdon punën edhe gjatë vikendit

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi, si duket e ka marrë me seriozitet detyrën e kryetarit, këtë e dëshmon fakti, pasi që sot është ditë pushimi, ndërsa për Arifin sot është ditë pune. Në fshatin Tërnoc sot ka filluar san

16.Jun.2012 19:33
Israja dhe Miraxhi manifestohet në Bujanoc (video)

Israja dhe Miraxhi manifestohet në Bujanoc (video)

Këshilli i Bashkësisë Islame në Bujanoc, Departamenti i të rinjve dhe gruas për nderë të natës së madhe të “Israsë dhe Miraxhit”, të premten organizoi manifestim fetar. Në këtë manifestim të rinjtë para publikut u paraqitë

16.Jun.2012 09:33
titulli.com

Ragmi Mustafa edhe për katër vite kryetar

Ragmi Mustafa është rizgjedhur për kryetar të komunës së Preshevës në seancën e sotme të Kuvendit komunal të Preshevës. Për këtë post Mustafa është përkrahur nga 22 këshilltarë nga gjithsejtë 38, ndërsa për zëvendës të ti

15.Jun.2012 17:32
KKSH dhe deputeti në vizitë në Shqipëri

KKSH dhe deputeti në vizitë në Shqipëri

Kryetari i Këshillit Kombëtar Galip Beqiri dhe Deputeti i vetëm shqiptarë në parlamentin e Serbisë Riza Halimi, po qëndrojnë për vizitë në institucionet më të larta të Shqipërisë, me ftesë të Ministrisë së Arsimit, Ministrisë së

15.Jun.2012 12:24
Bujanoc: Autostrada që pengon bujqit (video)

Bujanoc: Autostrada që pengon bujqit (video)

Banorët e komunës së Bujanocit që kanë pronat e tyre afër autostradës, në korridorin 10, nuk mund ti punojnë arat e tyre. Të sanksionuar janë kryesisht banorët e fshatit Borovc, Samolicë, Nesalcë, Letovicë, të cilët nuk mund të

14.Jun.2012 22:28
Presheva pjesë e festivalit "Sofra Dardane" (video)

Presheva pjesë e festivalit "Sofra Dardane" (video)

Kryetari i Unionit artistik të kombit shqiptar, Azgan Haklaj në bashkëpunim me bashkinë e qytetit të Bajram Currit organizojnë për të dhjetin vit me radhë festivalin “Sofra Dardane”, raporton tvp. Në këtë festival po marrin pjesë

14.Jun.2012 00:04