Lugina

Presheva me reduktime të ujit, shkak thatësira

Presheva me reduktime të ujit, shkak thatësira

Të gjitha familjet që furnizohen me ujë të pijshëm nga ujësjellësi i Toplikut, do të kenë edhe ditëve të ardhshme reduktime të ujit, raporton tvp. Kjo bëhet për shkak të thatësisë së madhe që ka kapluar rajonin tonë, ndërsa re

25.Aug.2012 13:37
Digjen disa shtëpi në Malësinë e Bujanocit

Digjen disa shtëpi në Malësinë e Bujanocit

Edhe këtë fundjavë të gushtit, kanë vazhduar të mbretërojnë temperaturat e larta, gjë që kanë shkaktuar ndezjen e zjarreve, kanë ndihmuar dhe përshpejtuar përhapjen e xixave të ndonjë personi të pakujdesshëm si dhe kanë lehtës

24.Aug.2012 17:24
Medvegja, “zemra” e diskriminimit në Serbi

Medvegja, “zemra” e diskriminimit në Serbi

Edhe pse pas ndryshimeve te vitit 2000 në Serbi filloi të promovohet fryma e tolerancës dhe jo diskriminimit, në Medvegjë është vërtetuar e kundërta. Sipas portalit e-novine të cilët ishin në vend ngjarje, është vërtetuar se banorë

23.Aug.2012 20:58
Fazliu: Më shumë përkrahje për Karatenë në Luginë

Fazliu: Më shumë përkrahje për Karatenë në Luginë

Në sallën e shkollës së Mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc është zhvilluar një seminar me karateist të ndryshëm nga Bujanoci e Presheva, raporton Titulli. Organizatori i këtij seminari, Bejar Fazliu mjeshtër i shkallës  së gjashtë

23.Aug.2012 15:54
Filloi shpërndarja e Abetares gjithëkombëtare në Luginë

Filloi shpërndarja e Abetares gjithëkombëtare në Luginë

Nxënësit shqiptarë të Luginës  që fillojnë klasën e parë, këtë vit do të jenë të barabartë me të gjithë nxënësit e trojeve shqiptare të cilët do të mësojnë me të njëjtën Abetare. Ky libër është i kompletuar dhe i shp

23.Aug.2012 11:06
Vatra takon Jakup Krasniqin

Vatra takon Jakup Krasniqin

  Shoqata e të Shpërngulurve nga Kosova Lindore “VATRA” me seli në Gjilan ka realizuar një takim me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqin. Gjatë këtij të ngrohtë e miqësor u bisedua  për probleme

23.Aug.2012 00:27
A do të rrëzohet qeverisja lokale në Bujanoc ? (audio)

A do të rrëzohet qeverisja lokale në Bujanoc ? (audio)

Flitet me të madhe se ditëve në vijim opozita e Bujanocit do të vie në pushtet. Sa ka të vërteta dhe kush me kënd është duke biseduar? Duke parë me interes për publikun e komunës së Bujanocit, portal i pavarur  informativ Titulli.co

22.Aug.2012 16:29
KKSH kërkon bashkëpunimin me pushtetin lokal

KKSH kërkon bashkëpunimin me pushtetin lokal

Kryetari i Këshillit  Kombëtar Shqiptar, Galip Beqiri, u takua sot në selinë e KKSH-së në Bujanoc me ambasadorin e Shqipërisë në Beograd,  Shpëtim Çaushi dhe me përfaqësues të ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Se

22.Aug.2012 15:54
titulli.com

Jonuz Musliu "kryetar i Kuvendit në Bujanoc"

E përditshmja kosovare “Koha Ditore” sot ka kthyer në pushtet Jonuz Musliun. Sipas kësaj gazete tani kryetar i Kuvendit Komunal të Komunës së Bujanocit është Jonuz Musliu, e jo Hajredin Hyda siç është në të vërtetë. Nuk e dimë

21.Aug.2012 19:10
Arifi: Amerikën e kemi mbrapa

Arifi: Amerikën e kemi mbrapa

Përfaqësues nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Beograd kanë qëndruar për një vizitë në Komunën e Bujanocit, ku qëllimi i kësaj vizite ishte bashkëpunimi i mëtutjeshëm mes Komunës së Bujanocit dhe Ambasadës së SH

21.Aug.2012 17:13