Lugina

Turia dhe Tërnoci rrezikohen nga zjarret (video)

Turia dhe Tërnoci rrezikohen nga zjarret (video)

Në malet mes fshatrave Turi dhe Tërnoc të komunës së Bujanocit, raportohet për zjarre, në një afërsi prej 50 metrave nga shtëpitë e banorëve. Rreth orës 22h qytetarët e këtyre vendbanimeve kanë njoftuar redaksinë e Titullit për z

29.Aug.2012 23:23
Beqiri kërkon zbatimin e vendimeve të KKSH-së

Beqiri kërkon zbatimin e vendimeve të KKSH-së

Në takimin e sotëm të zhvilluar me Zv/ambasadoren e OSBE-së në Beograd Pola Tidi dhe koordinatorin e OSBE-së në Bujanoc,Erik Manton, kryetari i KKSH-së Galip Beqiri ka shprehur vendosshmërin e zbatimit të vendimeve të këtij institucioni.

29.Aug.2012 18:45
Botime të reja me autorë nga Lugina

Botime të reja me autorë nga Lugina

Ky vit akademikë është pasuruar edhe me tre tekste universitare në fushën e ekonomisë, lëmia e kontabilitetit, nga autori Shefket Jakupi. “Këtë vit nxora tre tekste Universitare në fushën e kontabilitetit me vetëfinancim të cilët k

29.Aug.2012 18:12
Tërnoci dhe Breznica në pritje të dinamitit (video)

Tërnoci dhe Breznica në pritje të dinamitit (video)

Rruga Tërnoc – Breznicë e cila është në përgatitje për zgjerim dhe më pas asfaltimin e saj, është në pritje të dinamitit i cili do të shërbejë për shpërthimet në pjesët shkëmbore të trasesë së rrugës. Për të parë nga

28.Aug.2012 20:58
OSBE do të kontribuojë në fushën e arsimit në Luginë

OSBE do të kontribuojë në fushën e arsimit në Luginë

Në Bujanoc sot qëndroi zv/ambasadorja e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian (OSBE) në Beograd Pola Tidi, e cila me këtë rast tha se OSBE me organizatat tjera në Beograd do të kontribuojnë në fushën e arsimit. “Në taki

28.Aug.2012 18:01
As Osllara nuk i shpëtoi zjarreve

As Osllara nuk i shpëtoi zjarreve

Fshati i vetëm në lindje të Bujanocit, Osllara, i banuar kryesisht me shqiptarë, e që deri më tani i kishte shpëtuar zjarreve, sot është përfshirë nga flakët. Gjatë pas ditës së sotme në malet e fshatit Osllarë, përskaj rrugës q

28.Aug.2012 17:47
Zjarret në Bujanoc ishin të qëllimshme

Zjarret në Bujanoc ishin të qëllimshme

Ky është konkluzioni nga mbledhja e mbajtur të hënën në zyrën e kryetarit të komunës së Bujanocit, Nagip Arifit, me anëtarit e shtabit për emergjencë. Pas raportimeve nga anëtarët e këtij shtabi është thënë se shumica e këtyre

28.Aug.2012 01:38
“Politikanët më të pabesë”

“Politikanët më të pabesë”

Në anketën e realizuar nga portali informativ Titulli.com doli që politikanët janë ata që nuk e kanë besimin e qytetarëve. Në pyetjen se kujt i besoni më shumë ? hoxhallarëve, politikanëve apo gazetarëve, doli që hoxhallarët janë

27.Aug.2012 17:51
Presheva rrezikohet nga zjarret

Presheva rrezikohet nga zjarret

Nga orët e mesnatës pjesa lindore e qytetit të Preshevës, saktësisht pjesa nën varrezat e qytetit u përfshi në flakë e cila kalonte lartësinë mbi tri metra. Këtë edhe më të fuqishme e bënte era cila herë pas here ishte mjaftë e furi

27.Aug.2012 14:04