Lugina

titulli.com

Vatra: Të veprojmë edhe në Medvegjë si në Bujanoc

Më datën 24 qershor në të gjitha vendvotimet në Medvegjë do të votohet për këshilltarët e Asamblesë Komunale. Prandaj Shoqata  ,,Vatra” i bëjnë thirrje gjithë shqiptarëve që jetojnë në Medvegjë dhe qytetarëve të dëbuear  

17.Jun.2012 22:45
Arifi vazhdon punën edhe gjatë vikendit

Arifi vazhdon punën edhe gjatë vikendit

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi, si duket e ka marrë me seriozitet detyrën e kryetarit, këtë e dëshmon fakti, pasi që sot është ditë pushimi, ndërsa për Arifin sot është ditë pune. Në fshatin Tërnoc sot ka filluar san

16.Jun.2012 19:33
Israja dhe Miraxhi manifestohet në Bujanoc (video)

Israja dhe Miraxhi manifestohet në Bujanoc (video)

Këshilli i Bashkësisë Islame në Bujanoc, Departamenti i të rinjve dhe gruas për nderë të natës së madhe të “Israsë dhe Miraxhit”, të premten organizoi manifestim fetar. Në këtë manifestim të rinjtë para publikut u paraqitë

16.Jun.2012 09:33
titulli.com

Ragmi Mustafa edhe për katër vite kryetar

Ragmi Mustafa është rizgjedhur për kryetar të komunës së Preshevës në seancën e sotme të Kuvendit komunal të Preshevës. Për këtë post Mustafa është përkrahur nga 22 këshilltarë nga gjithsejtë 38, ndërsa për zëvendës të ti

15.Jun.2012 17:32
KKSH dhe deputeti në vizitë në Shqipëri

KKSH dhe deputeti në vizitë në Shqipëri

Kryetari i Këshillit Kombëtar Galip Beqiri dhe Deputeti i vetëm shqiptarë në parlamentin e Serbisë Riza Halimi, po qëndrojnë për vizitë në institucionet më të larta të Shqipërisë, me ftesë të Ministrisë së Arsimit, Ministrisë së

15.Jun.2012 12:24
Bujanoc: Autostrada që pengon bujqit (video)

Bujanoc: Autostrada që pengon bujqit (video)

Banorët e komunës së Bujanocit që kanë pronat e tyre afër autostradës, në korridorin 10, nuk mund ti punojnë arat e tyre. Të sanksionuar janë kryesisht banorët e fshatit Borovc, Samolicë, Nesalcë, Letovicë, të cilët nuk mund të

14.Jun.2012 22:28
Presheva pjesë e festivalit "Sofra Dardane" (video)

Presheva pjesë e festivalit "Sofra Dardane" (video)

Kryetari i Unionit artistik të kombit shqiptar, Azgan Haklaj në bashkëpunim me bashkinë e qytetit të Bajram Currit organizojnë për të dhjetin vit me radhë festivalin “Sofra Dardane”, raporton tvp. Në këtë festival po marrin pjesë

14.Jun.2012 00:04
Hapen pishinat, temperatura 34 gradë celsius (video)

Hapen pishinat, temperatura 34 gradë celsius (video)

Shumë të rinj sot ishin drejtuar pishinave për tu freskuar në këto temperature të larta që po mbretërojnë në rajonin tonë. Pishina në pompën e Benzinës “Agimi” në Bujanoc,  sot ka hapur dyert për të pranuar qytetarë të ci

13.Jun.2012 17:45