Lugina

titulli.com

Shqipëria siguron 182 vende për studentët nga Lugina

Këshilli i Ministrave të Republikës së Shqipërisë me nr. 420 të datës 27.06.2012  ka marrë vendim për të pranuar 700 studentë shqiptarë jashtë kufijve të Shqipërisë. Për kuotat e pranimit dhe tarifat e shkollimit në institucion

28.Jul.2012 15:32
titulli.com

Ndërroi jetë Musa Limani, varrimi sot në Bujanoc

Të premten (27.07.’12), ndërroi jetë në moshën 66 vjeçare, veterani i arsimit Musa Limani nga fshati Raincë i komunës së Preshevës Musa Limani, ishte kryetar i Këshillit themelues të shkollës fillore “Naim Frashëri” në Bujano

28.Jul.2012 10:40
titulli.com

Bujanoci me 5 mijë persona të papunë

Në komunën e Bujanocit ka një numër të madh të papunësuarve ku më tepër janë gjinia femërore dhe numri i përgjithshëm për vitin 2011 ka arritur 5 mijë persona. Ismail Memeti, këshilltar pranë zyrës së Entit për Punësim në Buj

28.Jul.2012 10:04
titulli.com

Kolona të gjata në Konçul, pritje deri në pesë orë

Në pikën kontrolluese në Konçul të komunës së Bujanocit udhëtarët presin deri në pesë orë për të kaluar kufirin. Siç kanë raportuar udhëtarët që sot kanë kaluar përmes kësaj pike kufitare që lidhë Serbinë me Kosovën, kolo

27.Jul.2012 16:57
titulli.com

USAID mbështet projektet e komunës së Bujanocit (video)

“Organizata Amerikane shumë e kënaqur me intensitetin e punimeve në Bujanoc”, kështu tha udhëheqësi i delegacionit të USAID-it Patrik Omahoni, gjatë takimit të sotëm me kryetarin  e komunës së Bujanocit, Nagip Arifin. “Erdhëm t

27.Jul.2012 12:48
titulli.com

Reagim: Seanca spekulative

Lidhur me seancën e Këshillit Drejtues të Ndërmarrjesë Publike të Radio Televizionit “Bujanoci”, të mbajtur, më 25 korrik dhe të bërë publik në disa portale informative.  Shkruan: Sevdail Hyseni Jemi mësuar, deri tashti, p

27.Jul.2012 07:47
titulli.com

"At Home", shtëpi apo kafiq?

Pas ndryshimeve të udhëheqësisë në Drejtoratin për Ndërtim në Bujanoc dhe rishikimit të kontratave të arritura më herët, drejtuesi i ri i kësaj ndërmarrje publike ka vërejtur parregullsi dhe borxhe të mëdha ndaj tyre. Drejtori i

26.Jul.2012 13:19
titulli.com

Vera në Bujanocin e vendorëve dhe mërgimtarëve

Reportazh; Nga Jeton Ismaili; Zhurmat e kafiterive dhe korzoja model i plazhit të Ulqinit “ A e dëgjove se si rrëfeu për blerjen e veturës me kredi enkas për të ardhur në vendlindje “, janë fjalët e Muratit të cilat po i’a

26.Jul.2012 11:17