Lugina

Liqeni i Bujanocit (foto&video)

Liqeni i Bujanocit (foto&video)

Liqeni i Bujanocit është më pak se 5 kilometra larg nga qendra e qytetit. Ndërtimi i digës së liqenit daton që nga viti 1966 ku edhe kanë filluar punimet, kurse në vitin 1967 kanë parfunduar dhe ka qe

19.Sep.2019 08:41
Malësia e Bujanocit po zbrazet pa zhurmë

Malësia e Bujanocit po zbrazet pa zhurmë

Lumi i të ikurve nga Lugina e Preshevës, përkatësisht nga Malësia e Bujanocit, nuk ka të ndalur. Në heshtje, kjo krahinë shqiptare, po mbetet pa njerëz. Vendbanime të tëra të brezit kufitar

11.Sep.2019 10:00