Lugina

Si e katandisën Shqipërinë në vitin 1913

Si e katandisën Shqipërinë në vitin 1913

Ja si ishte shpërndarja etnografike e shqiptarëve në vitin 1880 sipas “Hartës etnografike të Turqisë në Evropë” (Ethnographical map of Turkey in Europe). Ja si e katandisën Shqip&e

24.Nov.2019 10:28
Egoja Politike në komunën e Bujanocit!

Egoja Politike në komunën e Bujanocit!

Jo rrallë herë ndodhë që  personat e zgjedhur, të emëruar dhe të caktuar  harrojnë se çdo fillim ka dhe një mbarim. Siç duket ata në fillim i kaplon  një mashtrim opt

22.Nov.2019 09:11