Kulturë

Regjisorët preferojnë biondinat!?

Regjisorët preferojnë biondinat!?

Historia e famës së biondinave në fakt është histori e industrisë së filmit. Biondinat ishin gjithmonë të preferuara nga producentët dhe regjisorët, sepse ato shprehnin të veçantë

05.Sep.2018 14:23
Ema Andrea rikthen në Tepelenë kamionin e tmerrit

Ema Andrea rikthen në Tepelenë kamionin e tmerrit

Ema Andrea, aktorja e njohur, është përfshirë në projektin e njohjes së kujtesës. Pas memove ku emra të njohur të artit u përfshinë në rrëfime mbi të shkuarën tragjike ajo ka rikthyer në kampin e Tepelenës kamionin që dikur lëvizte

31.Aug.2018 13:18
Kulla është mit, i cili vazhdon si realitet!

Kulla është mit, i cili vazhdon si realitet!

Ali Podrimja (28 gusht 1942-21 korrik 2012), të shkruar në Bielefeld të Gjermanisë, menjëherë pas luftës së fundit në Kosovë, më 1999. Shkrimi i autorit të vargut "Kosova është gjaku im që nuk falet!", është publikuar në Javoren P

29.Aug.2018 14:05
Si e mori rrugën e misionares Nëna Tereze

Si e mori rrugën e misionares Nëna Tereze

Thirrja apo ftesa për jetën rregulltare dhe misionare është para së gjithash nisje, plan dhe vepër e Zotit, por kërkon doemos edhe bashkëpunimin e njeriut. Së pari familja e Gonxhe Bojaxhiut, pastaj famul

29.Aug.2018 13:57