Interneti do të ndërpritet në të gjithë botën për 48 orët e ardhshme!?
Shkencë dhe teknologji

Interneti do të ndërpritet në të gjithë botën për 48 orët e ardhshme!?

12.Oct.2018 08:39
0

Një muaj më parë u tha se më 11 tetor do të bëhej shkëputja e internetit, kjo sepse do të bëhej ndryshimi i siguresave dhe rikthimi i internetit në gjendje normale do të dojë të paktën 48 orë.

Kështu që besohet se përdoruesit e internetit në gjithë botën do të përjetojnë shkëputje të linjës në orët në vazhdim.

 
 Korporata e internetit (ICANN) do ndryshojë çelësin kriptografik që ndihmon në mbrojtjen e servisit. Kjo është një masë e rëndësishme për të siguruar një DNS të qëndrueshëm dhe elastik.

Analisti i Grupit të Kërkimeve Mobile, Eldar Murtazin sqaroi se përdoruesit do kenë probleme me aksesin në disa burime dhe faqet e internetit do hapen me ngadalë.

Pesë libra që çdo grua duhet t’i lexojë të paktën një herë
Kosova nuk do të dërgojë libra shqip për nxënësit e Luginës
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration