Ti raporto për ngjarjet!

Raportimi i ngjarjeve!

TI RAPORTON! - është iniciativë e portalit informativ TITULLI për gazetari qytetare që i mundëson njerëzve nga Lugina e Preshevës, rajoni e diaspora, të kontribuojnë me informacione, foto dhe video, për informim të shpejtë.

TI RAPORTON! lejon dhe inkurajon qytetarët që të paraqesin histori, foto dhe video në lidhje me lajmet e çfarëdo lloji.

TI RAPORTON!, bëhu pjesë e lajmit.

Forma për dërgimin e ngjarjeve!

Fushat e patjetërsuara janë të shënuara me *

Fotografit pranohen vetëm të tipeve: jpg, gif, png, jpeg

Videot pranohen vetëm të tipeve: aac, 3gp, mp3, mp4, flv, avi, mpeg, mov, ogg

Drop Here Browse

Po Jo