Fakulteti i Administrim Biznesit në Kumanovë me sukses po i realizon ligjëratat online
Rajoni dhe Politika

Fakulteti i Administrim Biznesit në Kumanovë me sukses po i realizon ligjëratat online

26.Mar.2020 09:26
0

Fakulteti i Administrim Biznesit në Kumanovë ka filluar me sukses të aplikoj mësimin online në drejtimet e administratës publike dhe të biznesit.

Të gjithë profesorët e këtij institucioni përmes platformës google translate, me asistimin e Universitetit të Tetovës janë duke organizuar video-konferenca, dhe organizimin e detyrave, kuizëve dhe materialeve tjera me qëllimin për të nxitur një komunikim më të mirë.

I gjithë ky process është duke u menaxhuar nga dekani i këtij institucioni, Llukman Hebibi si dhe nga Zyra për Arsim e Universitetit të Tetovës.

Dekani i këtij Fakulteti, Prof. Dr. Llokman Hebibi thotë për agjencinë e lajmeve INA se ligjëratat po realizohen me suskses dhe po zhvillohet një mësim interaktiv mes studentëve dhe profesorëve.

Sipas ti, ka një interesim të madhë të studentëve, të cilët i ndjekin me një vullnet të madh këto ligjerata.

Fakulteti i Administratës së Biznesit në Kumanovë është institucion i arsimit të lartë, me cilësi të dëshmuara.

Ky institucion i ri bashkëkohor po bëhet gjithnjë e më atraktiv për të rinjtë, punonjësit e administratës publike dhe të profileve të tjera, të cilët synojnë një perspektivë dhe karrierë të begatë në lëmin e studimevetë administratës publike, drejtësisë dhe ekonomisë.

“The New York Times”: Prapaskenat që rrëzuan Albin Kurtin
Mark Lajçaj, shqiptari në Austri i infektuar me Covid 19 tregon se nuk kishte simptoma
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration