​Ballkani Perëndimor mund të jetë në prag të varfërisë për shkak të COVID-19
Rajoni dhe Politika

​Ballkani Perëndimor mund të jetë në prag të varfërisë për shkak të COVID-19

12.Jul.2020 20:56
0

Vlerësim nga Banka Botërore.

Banka Botërore vlerësoi se në Ballkanin Perëndimor, nëse qeveritë nuk do të vendosnin masa të caktuara, kriza e koronavirusit ‘do të dërgojë’ të paktën 400,000 njerëz në varfëri, dhe nëse zgjat më shumë, edhe 950,000 në periudhën nga qershori deri në gusht.

Ekonomisti i Bankës Botërore Trang Van Nguyen theksoi se, duke pasur parasysh paqartësinë e mëtutjeshme dhe valën e dytë të pandemisë, situata mund të jetë edhe më e keqe.

Si mund të instaloni IOS 14 Beta në iPhone
Kush kthehet nga Ballkani në Gjermani, vlejnë rregullat e karantinimit
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration